Stord, interngradering og sommeravslutning jr. 2017

I løpet av året er det en del faste arrangement i klubben for alle utøverne. Disse blir annonsert både på trening og i årshjulet. Det er alltid kjekt når det er så mange fra klubben som deltar på disse faste arrangementene.

I sommer nevnes spesielt Gasshuku (treningssamling med gradering) på Stord. Denne tradisjonsrike samlingen er i begynnelsen av Juni hvert år, og samler utøvere fra hele Norge. I år stilte ÅKK med rundt 30 medlemmer. Det er veldig godt oppmøtet som styret er svært fornøyd med! Det er verdifullt for klubben med så mange engasjerte utøvere og foresatte. Foruten mange timer god trening under dyktige instruktører, fikk vi også med oss felles middag på fredagen med utlevering av gratis t-skjorte. Lørdag var det gradering for 3. kyu til DAN, samt bankett på kvelden. Søndag ble graderingsdag for resten, og etter bildetaking utendørs var det på tide å dra hjem for resten. De som ønsker å være med neste år oppfordres til å ta kontakt med oss i klubben hvis dere ønsker mer informasjon.

Under følger noen bilder fra Stord 2017

 

Tirsdag etter vi kom hjem fra Stord, var det igjen duket for interngradering i klubben. Dette er et tilbud til de som ikke har anledning til å dra til Stord. Her fikk våre medlemmer vist hva de har lært det siste halve året, og fikk så utlevert nytt belte etter bestått gradering. Takk til alle som møtte opp for å støtte sine utøvere.

 

Når alt av gradering og trening var over for vårsemesteret, var det på tide å samles på Torsvikhuset igjen for å holde avslutning med juniorutøvere. Tradisjonen tro ble det grillet og arrangert leker med premiering.