Byggedugnad fredag 5.10 – søndag 7.10

Vi er nå godt i gang med å bygge dojo. Vi skal i morgen fredag 6.10 møtes for byggedugnad i klubben klokken 18:00 – 21:00. Vi har allerede bygget en del av veggene vi må få på plass, før etasjeskillere kommer på mandag.

Arbeidet som skal utføres er å sette opp vegger av 2X6, og kle disse med gips og OSB-plater. Vi inviterer derfor medlemmer (18+) og foresatte til å delta hvis de har anledning. Det vil også bli gjennomført dugnad lørdag og søndag. Avhengig av hvor mye som blir gjennomført de foregående dagene. Tidspunkt her vil bli bestemt etter når det passer for deltakere.

Hvis du har utstyr som letter denne type arbeid, er vi svært interessert i dette. F.eks. vil det være behov for driller osv.

Det vil bli lett servering av drikke, noe  å bite i og kaffe.

Har du anledning til å stille noen av dagene (du velger selv hvor lenge du vil holde på), så gi beskjed til Christoffer på epost info(Replace this parenthesis with the @ sign)agotnes.no eller på tlf 92111918. Skriv gjerne hvilken dag som passer og klokkeslett.