Instruktører

HOVEDINSTRUKTØR – SENSEI:

Emil Clementsen 5. Dan JKA

 

Emil Clementsen 5.dan JKAEmil Clementsen  startet sin karatetrening som utøver og senere instruktør i Lyderhon Karateklubb, under Sæle Sensei 6.dan JKA. I 1999 ble Emil utnevnt til hovedintruktør i Nordås Karateklubb, et verv som han hadde fram til 2009. (10 år) Hovedinstruktørvervet overleverte Emil videre til Jørgen Moen 2.dan JKA (2009) ettersom han valgte å satse 100% på Ågotnes Karateklubb.

September 2009 ble han gradert til 5.Dan JKA av Ueki Sensei og Larsen Sensei.

Clementsen sensei var medlem av JKA Norway sitt landslag i perioden 1997 til 2007. Han deltok da i flere VM og EM i regi av JKA. I 2003, 2004, 2005 og 2007 ble han kåret til JKA Norways beste utøver ved JKA NM. Norges kampsportforbund arrangerte for første gang felles NM i karate i 2010, hvor Clementse sensei fikk 1.plass i shobu ippon regelverket og ble kåret til NKF NM beste utøver (Shubo Ippon)

Gjennom kontinuerlig karatetrening siden sent på 80 tallet, har han som utøver trent med mange av de høyest rangerte instruktørene i JKA, nasjonalt og internasjonalt.

Emil er medlem av JKA Norway sin Tekniske Komite (TK). Dette vervet innebærer at han er instruktør på nasjonale treningsamlinger som JKA Norway arrangerer, samt reiser rundt i klubber å avholder graderinger.

JKA Norway lisenser:

3 – Dommer, 3- Instruktør, 3- Gradering

JKA WF lisenser: (Internasjonal)

D – Dommer

INSTRUKTØRER – SEMPAI:

Bjørn Clementsen 2. Dan JKA

tom-profil

JKA Norway lisenser:

Dommerlisens 1
Instruktørlisens 1

Øystein Landro 2. Dan JKA

tom-profil

JKA Norway lisenser:

Dommerlisens 1
Instruktørlisens 1

Christoffer Theodorsen 1. Dan JKA

Christoffer Theodorsen

Christoffer Theodorsen begynte å trene karate i Bjørgvin Karateklubb i 2005. Etter et års opphold på Austevoll kom han tilbake til det som nå var blitt Fjellsiden Karateklubb. Her graderte han seg til Shodan i November 2012. Etter å ha flyttet til Ågotnes ble det naturlig å etter hvert begynne å trene i Ågotnes Karateklubb. Her innehar han styreverv med blant annet ansvar for websiden og informasjon.

JKA Norway lisenser:

Dommerlisens 1
Instruktørlisens 1

Kurs Norges Kampsportforbund:
Trener 1 del 1, del 2 og del 3
Trener 2 del 1, del 2, del 3 (instruktørkurs nivå 1, JKAN) og del 4 (dommerkurs nivå 1, JKAN)

Vidar Ågotnes 1. Dan JKA

JKA Norway lisenser:

Instruktørlisens 1